Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information och på tid för att boka/köpa biljetter
Inga föreställningar idag eller imorgon.
Fler dagar...
Veckans program
dokum 2020
Barnbio
Presentkort
klassiker20
Hemliga klubben
Podd
guldkort
Ny finsk film
Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information och på tid för att boka/köpa biljetter
Inga föreställningar idag eller imorgon.
Fler dagar...
Prenumerera på Fyrisbiografens nyhetsbrev


Hemliga klubben = hemliga förhandsvisningar

Vi på Fyrisbiografen älskar film, men också överraskningar! 

Hemliga klubben är Fyrisbiografens smygpremiärer för dig som vill få chansen att se årets bästa filmer före alla andra – visningarna är så hemliga att du inte ens får veta vilken film som visas förrän föreställningen börjar. Eftersom vi bara väljer ut våra absoluta favoriter bland de kommande filmerna behöver du inte riskera att bli besviken, och du har garanterat inte sett filmen förut. Kanske får du ditt livs bästa filmupplevelse av en film som du aldrig skulle ha gått och sett annars!

Det finns bara 29 platser till varje visning, och biljetterna brukar sälja slut kvickt. Dessutom bjuder vi varje besökare på en hemlig påse med biosnacks!

→ 9/1 
#1 En säregen regissör är tillbaka med det mest skruvade av skruvat. Känn alla stora känslor. Som blandas i en hysterisk mix. Bubblande skratt, kittlande spänning och pinande smärta. Vinterns troliga kritiker- och publiksuccé är den du kommer se först!

→ 6/2 
#2 Ett drama hämtat direkt från verkligheten utspelar sig med samma nerv och tempo som om det vore en intensiv bankrånarthriller – låter det obehagligt?
Tvärtom, det här är årets finaste komedi.

→ 5/3 
#3 Säreget och fullkomligt fantastiskt! Prisad och redan en snackis efter några tidiga visningar i Sverige. Flirten till igår med stark förankring till idag gör den till okonventionell och till en magisk upplevelse vi inte vill att du missar.

⟶ 2/4
#4 
En av vår tids mest visuella regissörer är tillbaka med ett stilistisk mästerverk där ingen bildruta lämnats åt slumpen. Lågintensiv komik varvas med högspänning, dystopi med storslagna framtidsvisioner. Allt detta i en av vårens mest emotsedda filmer!  

⟶ 7/5 
#5 
Formfulländat filmberättande i mästerligt ensembledrama som öppnar upp tillvarons innersta bråddjup genom en unik kombination av komedi och moralfilosofi. Ett måste! 


Publicerad 1/10 2019 kl 06:56. Senast uppdaterad 24/2 2020 kl 16:13.
Fyrisbiografen  |  S:t Olofsgatan 10  |  018 - 10 00 37

Fyrisbiografen stöds av
⬆︎